14:00

MARCHING JAZZ BAND
Senki ne lepődjön meg, ha a vásártéren egyszer csak trombita és dobszó üti meg a fülét, a Marching Jazz Band ugyanis felvonulással is készül a fesztiválra. Csatlakozzanak a menethez, a koncerthez vezeti majd Önöket! Mosolyogjanak és perdüljenek táncra!

16:00

CSÓTÁNYDZSÓ
A CsótányDzsó a világ egyetlen négy tagú rock n roll triója, de ezúttal a CstDzs Spetziel kvartettjével hozzák el saját dalaikat. Tábortűzön hevített swing morzsák, rock n roll szósszal nyakon öntve. Ezt fogyasztja minden rendes fül!

18:00

MARBLE MIST
Magukat egy indie rock zenekarnak tartják, de sokszor kísérleteznek más stílusokra jellemző dallamok és ritmusok kipróbálásával. A Tainted Love a készülő nagylemezük első single-je, amelyet az Origo hangstúdióban készítettek Beke István (Ivan & The Parazol) és Cserny Kálmán ’Bogi’ közreműködésével.

21:00

MAGNA CUM LAUDE
A Magna Cum Laude zenekar 1999 nyarán, Mezőtúron alakult gyulai zeneszerető barátokból. Egy hónapon át tartó huzamosabb próbaidőszakot követően a zenekar egy országos tehetségkutatón mérette meg magát. A versenyt a zenekar megnyerte. Három nap alatt elkészült az első négy számot tartalmazó demó felvétel, melyet egy féléves keresés után eljuttattak a nagyobb kiadókhoz. Azóta töretlen sikernek örvendenek több százezres rajongótáboruk előtt.

13:00

HAGYOMÁNYŐRZŐ EGYESÜLETEK FELVONULÁSA
Hagyományőrző egyesületek korhű öltözékben vonulnak fel a Kis-Duna sétányon, az Erzsébet parkban és a városban.

MINDENNAPI ÉLET MÁTYÁS KIRÁLY KORÁBAN
Hagyományőrzők segítségével ismerkedhetnek meg a fesztiválozók Mátyás király korával, a 15. század különlegességeivel. Megjelenik a híres zsoldos sereg, kor és viselet­történeti, valamint lövészeti bemutatóval, gyalogos lemezpáncélos párbajokkal várják az érdeklődőket. A kulturális és művészeti bemutatókban kézművesség, udvari vívás, zsonglőrködés, tánc és élőzene jelenik meg.

ÁLLANDÓ PROGRAMOK
Vásári forgatag, középkori gyereksarok, népi játékok, kosárhinta, szalmadühöngő, kézműves foglalkozás (papírkorona és várkészítés, só-liszt gyurmázás)

© 2018 Ízek Korok Hangulatok.
Minden jog fenntartva.