17:00

FÁK ALATT ZENEKAR
Magyar alter-gyökerek, lendületes indie-törzs és virgonc hegedű-lombkorona fonja körbe a Fák Alatt Zenekar munkásságát. A négyes népzenei motívumokkal gazdagított, Szabó Balázs Bandáját idéző örömzenéjét egy interjú során találóan “bölcsészdance”-ként definiálták, ami a lehető legtökéletesebben lefesti olykor bormámoros, fellegek felett járó, máskor merengő, morfondírozó, szövegcentrikus dalaikat.

18:30

BLUES COMPANY
20 évvel ezelőtt Szabó Blöró Pityu – az akkori Deák Bill Blues Band dobosa – kivált a zenekarból, és megalapította a Blues Companyt. 2000-ben elkészült az első albumuk egy nem akármilyen nótával, a Kispiriccsel! Innentől kezdve nem volt megállás, a zenekar terjedni kezdett és jöttek a lemezek sorban. Ma már az ország legnépszerűbb motoros zenekarának számítanak, és még nincs vége!

21:00

SUPERNEM
A Supernem egy magyar rock/punk rock együttes. A zenekart 2002-ben alapította Papp Szabolcs énekes/basszusgitáros, Pulius Tibor gitáros, és Mózsik Imre dobos. Az együttes 2011-ig az eredeti felállásban zenélt, ekkor csatlakozott hozzájuk Kubányi Bálint billentyűs. Rendszeres fellépői a magyarországi rock kluboknak és fesztiváloknak.

MINDENNAPI ÉLET MÁTYÁS KIRÁLY KORÁBAN
Hagyományőrzők segítségével ismerkedhetnek meg a fesztiválozók Mátyás király korával, a 15. század különlegességeivel. Megjelenik a híres zsoldos sereg, kor és viselet­történeti, valamint lövészeti bemutatóval, gyalogos lemezpáncélos párbajokkal várják az érdeklődőket. A kulturális és művészeti bemutatókban kézművesség, udvari vívás, zsonglőrködés, tánc és élőzene jelenik meg.

ÁLLANDÓ PROGRAMOK
Vásári forgatag, középkori gyereksarok, népi játékok, kosárhinta, szalmadühöngő, kézműves foglalkozás (papírkorona és várkészítés, só-liszt gyurmázás)

© 2018 Ízek Korok Hangulatok.
Minden jog fenntartva.